Welkom bij Velhuis B.V.

Welkom op onze website. Op onze website maakt u kennis met de vele mogelijkheden die Machinefabriek Veldhuis BV u kan bieden.
Machinefabriek Veldhuis BV is opgericht in 1946. Door de jaren heen hebben wij een zeer ruime ervaring opgedaan.  Aanvankelijk was het een constructie werkplaats met het zwaartepunt op groot constructiewerk. In 1949 is begonnen met de fabricage van schuifafsluiters in principe bedoeld voor de papier- en karton industrie.
Door veranderde vraag, is steeds meer de nadruk gelegd op ook machinaal verspanende werkzaamheden, veelal voor regionale productie bedrijven zoals karton-, papier- en suikerindustrie. In latere jaren vond uitbreiding plaats van de productie door de vraag naar apparaten van onder andere roestvaststaal.

Nog weer later was er de uitbreiding van werkzaamheden voor reparatie technieken, zoals poedervlamspuiten en oplassen met slijtbestendige lagen.
Tegenwoordig houdt men zich ook bezig met maken van speciaalmachines voor diverse sectoren in de metaalverwerkende industrie, het maken van ijkinstallaties en hulpwerktuigen voor watermeter- herstelwerkplaatsen.

Ook is machinefabriek Veldhuis BV gespecialiseerd in reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en kan dit al of niet op locatie uitvoeren

Geef een antwoord